zaterdag 5 februari 2011

Koffie bij zonsopgang in Abu Dhabi


Net een heerlijke vlucht achter de rug met Etihad. Super service, aangename pitch, lekker eten, goed entertainment system, degelijke koptelefoons, knap personeel, netjes op tijd. Leuke mensen ontmoet op de vlucht. Patrick, een visser uit Nieuwpoort die nu in Vietnam woont. Wel grappig het vluchtkaartje met de richting van Mekka.


Tijdens de vlucht de film "The Social Network" gezien. Nu even aan het genieten van een koffie bij opkomende zon in Abu Dhabi Airport, met free wifi. Dadelijk gaat de tocht verder, nog eens 6u vliegen naar BKK.We leuk om even de benen te kunnen strekken tussendoor. Leuke luchthaven, veel mannen in lange witte jurken, vrouwen in alles tussen westers en een brievenbus.

We zijn om 6u30 plaatselijke tijd geland, tegen de tijd dat ik uit het vliegtuig, naar de terminal waar de vervolgvlucht vertrekt en door de security was het al 7u30. Over 30 minuten opende de boarding voor het tweede stuk. Nu ga ik toch proberen om een uurtje meer te slapen.

Over een kleine 8u sta ik in BKK en is het gelukkig avond. Het zal met zekerheid een rustige avond worden. Een hapje in Oh Aharn Thai, misschien naar de kapper en dan naar bed. Morgen naar de massage! 2 hour please! Ik ga eens de blinde masseur in Pattaya proberen. Die is volgens de Thais van ter plekke SUPER. Just what i need.

Flight EY 408 AUH-BKK is ready for boarding.