woensdag 4 februari 2015

Falang in Songai Golok!!

Vanmorgen wou Ton dan gaan ontbijten in één van de hotels waar hij 24 jaar geleden nog heeft gewekt. We hebben zo 2 hotels bezocht en een kapsalon met vrienden van vroeger en zijn dan iets aan eten. We hebben de inlichtingen verzameld om met e trein naar Hat Jai te gaan en we weten nu dat we donderdag om 11u aan het station moeten zijn.

Na de hele voomiddag slenteren door een stad waar nu eens echt NIETS te zien of te doen is overdag zijn we met de motorbike taxi terug naar ons hotel gekeerd. 's nachts is er wel wat te beleven. De disco's doen het nog redelijk goed in de weekends en de meisjes hebben werk. Maar de politie was gisteren bij een vriendin van Ton voor een haircut en ze waarschuwden om 's nachts binnen te blijven. Vandaar zitten wij hier al voor de tweede dag op rij met de kippen op stok. Kan ook eens geen kwaad op vakantie.

Ton krijgt net een berichtje van een klasgenoot waarmee we gisteren hebben gegeten. “Was jij dat daarnet in Songai Golok? Mijn neef zei dat er deze middag een blanke man met een Thai rondliep in de stad.” :-p Nee ik val niet op hier...