maandag 21 mei 2012

The White Box

Zo we zijn aan dag 4 beland. Amai dat gaat snel. Om even de situatie samen te vatten: moeder is kwaad op visa en op de airco, Jacqueline ook, maar nog meer op de borduurkes en dorpelkes en ik ben moe :-)
Zaterdagavond zijn we lekker tiger prawns gaan eten in mijn favoriete Chiang Rai seafood restaurantje.  Daarna heb ik de dames naar huis gebracht en ben nog even gaan stappen. Veel bekend volk tegen het lijf gelopen. Happy to see you back. :-)

Gisteren dan een lazy day gehouden, met een flinke wandeling lang de promenade van heel patong beach. Onderweg een lime juice gedronken en even halt gehouden aan Swenssens voor een ijsje. Mama happy met zo een grote ijscrème, alhoewel volgende keer iets kleiner pakken.

Tegen de avond dan bij Pond (goeie vriend hier van long time ago) langs geweest voor een hapje in het Franse restaurant waar hij werkt. Was heerlijk en fijn. In bijlage de gerechtjes. Dat was lekker. Nadien met taxi terug en het bedje in... Was echt wel nodig. Veel te vroeg wakker geworden en dan liggen zweven tussen wakker en slaap. Nu nog steeds moe en een beetje lastig. Tijd voor massage denk ik....