vrijdag 23 februari 2018

Op naar Sungai Kolok


Nu was er thuis nog werk veel aan de winkel. Want om ongeluk te vermijden, moest alles van de feestelijkheden vandaag nog worden afgebroken. We keerden terug naar het huis, met achter ons de vlammen die de nis likten achter de grote stalen deur. Thuis waren we rond 15u00 en dan was er … cooking. Eten en drinken tot 17u30. Iedereen vrolijk. 

Die avond zijn we dan maar naar Sungai Kolok City verhuisd naar Green View boutique hotel. Naar een veel mooier zusterhotel van de golf club (en bleek ook nog goedkoper te zijn ook), al bij al meteen veel aangenamer. Drie jaar geleden zou ik op basis van de indianenverhalen hier nooit hebben willen logeren. Ondertussen weten we, dat de meeste verhalen hetzelfde zijn als bij ons. Veel mensen van "den buiten" zeggen ook: "let op, het is er gevaarlijk" als je naar Oostende gaat, om dat maar van een bezoek aan Brussel te zwijgen.  Sungai Kolok is echt geen aangename plek om op vakantie te komen. Maar als je hier moet zijn, dan is het wel OK. We hadden de bagage klaar gezet op de kamer en de golf club heeft die netjes naar het andere hotel gebracht terwijl wij de hele dag onderweg waren.

We zijn op bed gaan zitten met kleren aan om 18u30 en weten dan niets meer tot we ergens om 21 zijn we wakker geworden. Dat was een duidelijk teken. We zijn moe… Maar niet getreurd de volgende ochtend zouden ze ons komen halen om 6u30. Damn.