zaterdag 2 mei 2009

We zijn er weer geraakt ....

ooops daar zijn we weer in Thailand. Op 30 april ergens rond 23u25 vertrokken voor een toch van 11u30 per XXXL vliegtuig, en veilig en wel geland op Phuket International Airport om 4u in de namiddag lokale tijd, op de eerste mei. Direct het Thomas Cook Neckermann busje in met nog een paar andere gasten en meteen viel ons iets belangrijks op... We are different :)
Voor ons een jonge man (32) alleen op stap voor 17 dagen in Patong, zijn Thaise vriendin blijft in Belgie, moest werken en kreeg geen vrijaf. Sympathieke gast zit blijkbaar ook in ons hotelleke en begint spontaan te vertellen over "zijn Thailand". Hij logeert enkel 2 dagen bij ons en gaat dan naar en pension wat verder in dezelfde straat. Hij heeft daar vrienden, belgen die een belgian steak house openhouden... Zijn favoriete plek in Thailand. Nu vind ik als democraat dat iedereen het recht heeft om dergelijke smaken te hebben, maar een dikke 8500km reizen om in een F*** Belgian Steakhouse (pardon my French) te zitten?? No way.

Oorspronkelijk hadden we afgesproken om na de aankomst te douchen en te gaan eten, dan een massage te nemen en tenslotte een biertje te gaan drinken waarna we vroeg zouden gaan slapen. We hebben ons aan nagenoeg alles gehouden, behalve het ene biertje en het vroeg gaan slapen. Ik lag toch gelukkig nog voor middernacht in bed (Belgische tijd) ;-) Nung en Mai hebben ons weer door de nacht gesleurd, it was great fun... De crew van boat bar was ontzetten blij ons te zien. het is laagseizoen, de baas is op verlof en alles loopt wat relaxter.

Vandaag dan weinig gedaan, behalve naar Phuket Town getrokken voor de weekend market. Boeiend en interessant, groter dan de chiang mai Sunday Market, en vooral veel eetstandjes met lekkers. Jammer dat we vandaag al 2 zware regenbuien oo ons dak kregen, maar goed, bij 36° is dat iets minder problematisch. Terug in het hotel aangekomen was het alweer 22u. hendrik wou nog even gaan stappen, maar ik ga bloggen, mailen en slapen. Bij deze dus zoijn ze alledrie gedaan en kruip ik onder de wol. Tomorrow is another day.