donderdag 2 mei 2013

Zondag Wijndag

Vroeg in de ochtend zo rond 8u50 stopte voor de deur een zwarte limousine met chauffeur voor onze wijnuitstap. We zouden wijnhuizen van Sonoma gaan bezoeken. Wel wel wel ... Dat was een mega hit! We hebben 4 kleine wijnhuizen bezocht, die allemaal behoorlijke lekkere wijnen maken, maar VJF heeft toch ons hart gestolen. Eigenlijk was de bedoeling daar de lunch te gebruiken. IN het weekend hebben ze een hout pizza oven aan staan en maken ze heerlijk Italiaanse specialiteiten. 

We hebben een pizza besteld, maar omdat we nog twijfelden welke wijn we zouden nemen bij de pizza – het is een wijntour, you know- hebben Anne, Stefaan en ikzelf ons opgeofferd om de wijndegustatie te doen. Zoals overal was er 10 te betalen om te proeven en vanaf de eerste tot de 5de wijn was alles recht in de roos. De beste wijnen van de tour. Zo lekker zelfs dat we besloten om er 6 te kopen. Er was 15% korting; plus dan was de tasting ook gratis. Drie vliegen in één klap. Toen de man aan de balie ook nog vroeg, moet ik een fles open maken zodat jullie die kunnen drinken bij de pizza, hadden we er nog een vierde klap bij :-).
Tegen 17 werden we thuis terug afgezet en een beetje tipsy, maar heel erg happy hebben we dan een korte siesta ingelast. Later op de avond trokken we dan naar het Peruviaanse restaurant Limon, waar ik de sappigste en lekkerste kip ooit heb gegeten. What a day!