donderdag 19 november 2015

Ongelogen, dat is hier voorbij gevlogen!

Ondertussen zijn we vier dagen verder en zitten we op Krabi International Airport Terminal 2 klaar voor onze vlucht met NOK Air naar Bangkok, Don Muang Airport.
Hoe snel is dat hier gegaan? Amai!

Ok. Direct na de aankomst hebben we ons geïnstalleerd in ons hutje bij de zee. Het complex, Banana Garden Home waar we nu ook weer verblijven is nog een paar maanden in handen van Oil en haar team. Na het seizoen neemt de eigenaar van de gronden het over. Zelf hebben ze dan maar een nieuw resort uit de grond gestampt een kilometer verder. Het strand is er niet zo mooi, maar ze hebben een pool en het zijn nagelnieuwe zeer nette kamers. Ieder voordeel heb ze nadeel...
In het resortje sta je weer even stil bij ons comfort van elke dag thuis. Wat zijn wij rotverwend. Neen het is geen luxe daar, maar de luxe komt van de hartelijkheid van de mensen en de prachtige setting. Gisteren kwamen we binnen met 2 mango's, direct vroeg Lola of ze dies moest schillen, en een paar minuten later lagen ze geschild en gesneden op een bordje. Als ze iets niet hebben, gaan ze het kopen voor je. Ah gewoon heerlijk zo op vakantie te zijn en nergens zorgen moeten over maken.
Wat hebben we die 4 dagen gedaan? Ton heeft gehoest, want hij heeft keelpijn van de airco, we hebben een eilandtour gemaakt naar de Lanta Old Town en naar een paar stranden, en we zijn gaan eten. Verder hebben we niets gedaan. Lezen, strand zitten, wandeling maken en kreeftrood worden.
Deze morgen dan afscheid genomen aan het ontbijt van het personeel en Robert en Gernot. Zij blijven nog een paar dagen en vliegen zondag naar Bangkok, maandag terug naar Duitsland. Ze vroegen al of ze mochten wisselen, want British Airways was niet zo een prettige ervaring geweest. :-)

Ah. Life is a beach! Op naar de Big Bangkok.