donderdag 22 maart 2007

Amai thai nie

Alweer een dagje verder en alweer een dagje bruiner of roder. Eergisterenavond hebben we dan toch nog een tochtje gedaan door Patong Beach NAdat het donker was geworden... De saaie straat was opeens toch levendig en HOE... Het was best eens een leuke ervaring om hier eens door te lopen. Een mens moet 1 keer in zijn leven door de afdeling verse vleeswaren lopen die vergelijkbaar is met de makro. Ergens ook triestig om te zien, hoe de sexindustrie hier proporties aangenomen heeft van een legbatterij. Maar toch wel een avondtuur om een blik te werken in dit onbekende milieu.
Gisteren dan leonardo di caprio gaan bezoeken op THE BEACH, maar hij was niet thuis. In de plaats troffen we een massa aan toeristen aan die allemaal de geheiem BEACH hadden willen zien zoals in de film. Met een speedboot aan 100km per uur over de golven scheurend, verbranden tegen 100 per uur en genieten van vakantie, was de moeite. Moe maar tevreden keerden we terug. Dan weer lekker gegeten een een drankje genoetn in JIM restaurant aan het strand naast het hotel en deze morgen dan eerst proberen om de vlucht van onzew thaise vriend geregeld te krijgen.
De sckrijfvoeten zijn vaak te wijeten aan get thaise teotsenbrod dat toch een beetja anders met al die rare tekentjes... ;-)
Wordt vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten