donderdag 2 november 2017

I need to Go PhiPhi

Op zondagmorgen zijn we dan opgehaald voor de transfer naar Koh Phi Phi. Eerst mooie taxi, dan mooie speedboot en tenslotte de verrassing van ons leven een tractorpier. Was gewoon super. Dan kom je aan en staat er verschillende check in tijd op je papieren dan wat ze je bij het onthaal hebben gezegd, en mag je nog 1u extra wachten op de kamer.

Maar al bij al hadden we een super 2 dagen in de Holiday inn Koh Phi Phi. Een echte aanrader voor families en koppels en mensen die wat rust zoeken. Het blijft een dure aangelegenheid, maar het hotel is dan ook wel echt in orde en geeft een goeie service. Onze douche had de eerste avond geen warm water, opmerking doorgegeven een half uur later was het hersteld. De afstandsbediening had platerijen, even gemeld en nog geen kwartier later was al iemand geweest om ze te vervangen en konden we weer TV kijken.

Die twee dagen hebben we geen bal gedaan, behalve aan het stands gelegen en de berg beklommen naar onze kamer “on top of the hill”. De fysiek is erop vooruit gegaan.